BUNA DIMINEATA

BUNA DIMINEATA
href="http://coltisorderai.blogspot.com/2008/10/despre-oameni-pentru-oameni.html" target="_blank" title="http://coltisorderai.blogspot.ro/"/>http://coltisorderai.blogspot.ro/

BINE ATI VENIT IN MIJLOCUL NATURII!

Prin postările din acest blog caut să pun în valoare tot ce e mai frumos şi plăcut din Creatie.
Fie ca prin vizitarea acestui blog să uitati de problemele de zi cu zi şi să beneficiaţi de o binemeritata relaxare in"mijocul naturii.".. Multă pace si linişte în sufletele voastre!

Emma

duminică, 6 iunie 2010

Alegeti buchetul preferat...





Prin florile pe care le oferim celor dragi, ne servim de frumuseţea fermecătoare a naturii pentru a lega punţi între inimile noastre. Florile au limbajul lor şi prin ele sentimentele din noi se exprimă cu o lume infinită de sensuri.
Oferirea florilor este una din expresiile cele mai profunde ale oamenilor.
Nu trebuie să oferim întotdeauna buchete mari şi costisitoare pentru a reprezenta dragostea,atenţia mulţumirea sau stima.
                    
                          

..Cînd primim flori, ne vom exprima bucuria admirîndu-le şi lăsîndu-le admirate şi de cei prezenţi.Apoi le vom aranja într-o vază potrivită, pusă într-un loc vizibil, în camera musafirilor.


Este greşit să primim florile cu expresii ca:  "nu trebuia" "nu era cazul", "nu trebuia să vă deranjaţi"... şi nici să le punem deoparte, fără să acordăm atenţie gestului.
Este bine să fie exprimată bucuria atît a celui care oferă florile cît şi a celui care le primeşte, pentru ca întradevăr, ele să+şi îndeplinească rolul lor de mesager al sentimentelor.
                              *
                           *     *
Lăsînd florile să pătrundă cît mai mult în viaţa noastră, îngrijindu-le şi păstrîndu-le cît mai mult în casa noastră, ne dăruim nouă înşine una din
bucuriile vieţii, o ambianţă de tihnă, frumuseţe şi de îndemn la bine şi la frumos,(Extras din Ed.Ceres.."Păstrarea florilor tăiate" dr.ing.A.Amăruţei.)

Niciun comentariu: